Een ‘vrouw’ kopen die alles doet wat je zegt is over 20 jaar de normaalste zaak van de wereld

GFC NIEUWSREDACTIE- Een ‘vrouw’ kopen die niet aan je hoofd zeurt en alles doet wat je zegt zal over 20 jaar heel normaal zijn.

Verscheidene Japanse futurologen laten weten dat mannen die geen behoefte hebben aan een vrouw van vlees en bloed, aangenaam verrast zullen zijn met de nieuwe generatie robotvrouwen die op echte mensen lijken.

De robotvrouwen die zeer aantrekkelijk eruit zullen zien, zullen in staat zijn om steeds meer opdrachten uit te voeren, diepgaande gesprekken te hebben met hun partner, emotie te tonen en bovendien de liefde te bedrijven.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouwen die het bed delen met veel mannen zijn fout bezig, mannen met veel vrouwen verhogen juist hun status, vertelt datingexpert

200 jaar geleden hadden ze je voor gek verklaard als je toen voorspeld had dat het luchtruim boven onze aarde vol zou zijn met passagiers in vliegtuigen die aan het eten, drinken, slapen en eten zijn terwijl ze razendsnel onderweg zijn naar hun bestemming.

En ook nu kijken mensen er gek van op als wij uitleggen welke veranderingen wij verwachten voor de komende periode, aldus de toekomstonderzoekers.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten