fbpx

Een vrouw die trouw naar de kerk gaat mag niet met meerdere mannen naar bed

INGEZONDEN- Je komt ze vaak tegen. Vrouwen die pretenderen een echte christen te zijn. Alles wat bij hen de klok slaat is het geloof.

Bij haast elke conversatie met ze, zullen zij het niet nalaten om hun God erbij te halen. Zij beweren ook elke week trouw naar de kerk te gaan.

Met hun mooiste kleding en schoeisel zitten ze op de voorste rij, luidkeels meezingend en halleluja schreeuwend. Een outsider zou steevast de indruk krijgen van doen te hebben met een vroom persoon die zich in het leven voorbeeldig gedraagt.

Zo min mogelijk liegen, mensen niet aan het lijntje houden, zich niet schuldig maken aan diefstal, geen haat en jaloezie en ook nog een kuis leven leiden.

Maar helaas blijken veel van deze kerkelijke dames zich niet altijd zo netjes te gedragen.

In mijn omgeving zijn er twee getrouwde vrouwen die zich zowat voordoen als de heilige geest, maar in een jaar tijd wel met tientallen heren in het geheim een nummertje maken.

BEKIJK OOK
Zeer gevaarlijke ontwikkelingen voor Santokhi op Surinaamse sociale media

Het hebben van geslachtsgemeenschap met meerdere mannen zonder dat hun levenspartner dat weet schijnt voor hen de normaalste zaak te zijn.

Mijn vrienden vertellen mij dat deze twee het zelfs vaker doen voor geld. Even een paar uurtjes mee naar een short stay motel voor een leuk bedragje om een paar nieuwe schoenen te kunnen kopen die ze zondags naar de kerk kunnen dragen.

Ik heb in mijn leven al te vaak meegemaakt hoe sommige dames zich voordoen als heiligen en elke zondag trouw naar de kerk gaan.

Maar laat u niet bedriegen. Niet allemaal gedragen zich zo netjes.

Een vrouw die trouw naar de kerk gaat, gehuwd of ongehuwd, mag niet met meerdere mannen naar bed. Dat is zeer hypocriet!

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud