fbpx

Een vader hoort zijn tienerdochter niet te vragen een zetpil in zijn rectum te plaatsen

INGEZONDEN- Hoogbejaarde mannen moeten er rekening mee houden dat ook zij tijdens geslachtsgemeenschap in staat zijn om jongere vruchtbare vrouwen te bezwangeren.

Ze dienen er goed van doordrongen te worden wat de gevolgen kunnen zijn van het onveilig vrijen. Indien het zover komt dat een jonge vrouw zwanger van hen raakt, is het uiteindelijk heel vaak het kind dat langere tijd hieronder te lijden heeft.

Het is heel egoïstisch als bejaarden van pakweg over de 70 jaar oud doelbewust kinderen verwekken.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Moeder van 7- jarig meisje met grote borsten, cupmaat C, maakt zich zorgen

Zo kom ik vaker in conflict met een vriend van mij die nu op zijn 82e nog zeer actief in bed is met verschillende zeer jonge vrouwen, veel kinderen bij hen heeft verwekt en een paar jaar geleden nog gepland vader is geworden van een babyzoon.

En wat hem betreft gaat hij nog door met het verwekken van kinderen, hoe meer hoe beter.

Wat heeft het kind straks aan een vader die zo extreem oud is en hoe lang zullen ze samen nog leuke dingen kunnen doen?

BEKIJK OOK
Voertuig afgebrand, vakantiewoning loopt water- en schroeischade op

Het is deze zelfde onverantwoordelijke bejaarde die een ander kind van hem, een tienerdochter, een tijd geleden vroeg een zetpil voor hem te plaatsen in zijn rectum en niet begrijpt dat dit helemaal niet gepast is.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Een mannenleven is veel zwaarder dan een vrouwenleven, dames krijgen alles cadeau

Ook vrouwen hebben een verantwoordelijkheid op dit vlak.  Denk als moeder aan de gevolgen voor het kind wanneer hij of zij ouder wordt.

Een tiener of jongvolwassene heeft een vader nodig die samen leuke dingen onderneemt en is beslist niet op aarde gekomen om steeds te ondersteunen bij de bezoekjes naar het ziekenhuis van een oude papa.

Kinderen hoeven niet geconfronteerd te worden met een stokoude verwekker vol lichamelijke gebreken die al met 1 been in het graf ligt. Dat is niet eerlijk naar hen toe, dat verdienen ze niet.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]