fbpx

Een reactie op kapitalisatie verlof directeur Kabinet President aangehouden

GFC NIEUWS- Het is bedroevend dat over een eenvoudige beschikking allerlei verhalen worden verteld, met de bedoeling stemmingmakerij te kweken.
Een leugenverhaal wordt nu weer geproduceerd in een plaatselijk dagblad namelijk dat van der San in de media deze bevoorrechte positie verdedigde.
Wat voor bevoorrechte positie ik dank God dat het over een paar weken ophoudt. Ik heb duidelijk in mijn schrijven van 24 januari 2020 aan de president te kennen gegeven, dat ik nog verlof tegoeden heb over de maanden februari, maart, april, mei en juni 2020 en in die brief heb ik aangegeven dat het in totaal 100 werkdagen betreft. Die brief is gepubliceerd.
Toch wordt een verhaal opgedist dat de president geen toestemming heeft verleend. Onbegrijpelijk hoe amateuristisch te werk wordt gegaan.
Als je geen kennis hebt over een materie ga lezen of stel vragen aan de betrokkene, maar schrijf geen koeterwaals omdat jouw boevenverstand je dat ingeeft. De goedkeuring van de president is op 19 mei 2020 bij schrijven gegeven (staat in de beschikking).
Die beschikking waarover uitleg wordt gegeven, is niet op het Kabinet van de President gemaakt. Ik heb geen moer mee te maken gehad. Het is door de deskundigen op dat gebied op Binnenlandse Zaken geproduceerd, door de minister bekrachtigd en voor afschrift door dhr. Drs. Danny Amatngalim getekend. Bij navraag hebben de deskundigen mij ervan overtuigd dat de uitbetaling uit 3 componenten bestaat en dat de beschikking correct is.
Over de hoogte van het bedrag: het zal mij worst wezen als rekenaars van Financiën struikelen over het bedrag omdat ze oneffenheden constateren. Jammer dat men eerder niet zo alert geweest is om uitbetalingen te doen waaraan daadwerkelijk een luchtje hing.
Ik kan allemaal voor ze opsturen, trouwens ik heb dat al op verschillende momenten gedaan. Recentelijk werd wederom op een geval gewezen waarbij de betrokkene langer dan een jaar werd uitbetaald terwijl die met ontslag was (eveneens na zijn overlijden). Komt nog bij dat deze persoon een topper was in de samenleving.
Financiën is onbevoegd om de uitbetaling aan te houden zonder een beschikking waarin wordt gecorrigeerd
wat men onder bedenkingen verstaat. Door middelmatigheid en ondeskundig optreden kan een heleboel in dit land.
Ik zal zien wat de nieuwe machthebbers ervan zullen bakken met hun anti- corruptie verhaal. Ik ken die gasten.
Eugène van der San

BEKIJK OOK
Negen focuspunten Nationaal herstelplan gezondheidszorg 2022-2025