Een boodschap van hoop: Trump vertrekt, juicht ‘Washington Post’

Redactie GFC Nieuws — Donald Trump werd gedwongen af te treden vanwege de protesten van een groep vrouwen. Hij noteerde zijn besluit op een servet. Daarop deelde hij mee dat hij Washington verliet voor Yalta. Zijn vertrek werd wereldwijd gevierd.

Het volledige verhaal is te lezen in de ‘Washington Post’ van 19 mei 2019.

De echte Post is not amused om de nepeditie die woensdag in Washington werd verspreid. “We tolereren niet dat anderen zichzelf ten onrechte presenteren als The Washington Post, en we zijn diep bezorgd over de verwarring die dit bij de lezers veroorzaakt. We proberen een verder oneigenlijk gebruik van onze handelsmerken te stoppen,” zei woordvoerster Kris Coratti.

De nepeditie was uitgegeven door een “bedriegersactivistencollectief” dat opereert onder de naam de Yes Men. Jacques Servin, een van de oprichters van de Yes Men, zei dat het project 40.000 dollar had gekost.

UNPRESIDENTED

Het idee erachter was om de toekomst te voorspellen, maar ook “om hoop en vreugde te verspreiden.”

De kop van het artikel luidde – hoe kan het ook anders:UNPRESIDENTED – Trump verlaat Witte Huis met spoed, maakt einde aan crisis’. De verwijzing is naar één van de beroemdste fouten (zij zijn talrijk) die Trump maakte in een tweet.

Overige berichten