fbpx
Facebook Pagelike Widget

Echtpaar vindt verloren trouwring na acht jaar per toeval terug

GFC NIEUWS- Een getrouwd stel uit Beverwijk heeft na acht jaar een verloren trouwring teruggekregen.

Het sieraad was uit de grond gehaald door een man met een metaaldetector, met wie het echtpaar bij toeval in gesprek raakte.

Bertie en Johan Provenzano liepen een rondje door hun buurt in Beverwijk. Ze raakten aan de praat met Richard de Bree, die ook toen zijn metaaldetector bij zich had.

Johan vertelde hem dat hij acht jaar geleden op een speelplaats in de buurt zijn trouwring was verloren. Richard zei op zijn beurt dat hij juist twee weken geleden een gouden ring had gevonden. Het bleek om de ring van Bertie en Johan te gaan. In de ring stond de trouwdatum van het stel en de naam ‘Bertie’.

“Toen we hem vonden, dachten we ‘nice, een gouden ring’. We hadden natuurlijk geen idee dat we de eigenaren tegen zouden komen”, zegt Richard, die de ring inmiddels heeft teruggeven aan Johan.

“Ik dacht dat kan toch niet waar zijn na acht jaar?”, zegt Bertie. “Maar het is echt zo”, vult Johan aan. “Zoiets vergeet ik nooit meer in mijn leven.”

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…