fbpx

Echtpaar dat wordt beschuldigd van moorden en mishandelen geadopteerde kinderen zegt onschuldig te zijn

GFC NIEUWS- Een echtpaar vertelde vorige week aan de rechtbank niet schuldig te zijn aan moord en misbruik van verschillende kinderen die ze hadden geadopteerd.

Michael Gray Sr.(63) en Shirley Gray(60) uit Tennessee in de VS werden aangeklaagd wegens onder meer de dood van een meisje, wiens stoffelijk overschot is gevonden en het mishandelen van andere kinderen die het paar had geadopteerd. Het echtpaar werd in mei gearresteerd nadat een kleine jongen alleen langs een weg in de stad was gezien, meldt ABC USA.

De wettelijke voogd van de jongen bekende al snel dat hij de overblijfselen van een klein meisje in een schuur had begraven en een 15-jarige jongen vier jaar lang in de kelder had opgesloten.

Twee andere kinderen brachten tijd door in een hondenkooi van draad, terwijl ze allemaal zogenaamd thuis schoollessen kregen. Volgens medische dossiers bleken ze beiden “groeiachterstand” te hebben.

BEKIJK OOK
16 personen, waaronder 13 voetballers met aanhang, aangehouden door politie Zanderij

Michael Gray vertelde de autoriteiten dat het meisje ongeveer 10 was toen ze stierf in 2017, een paar maanden nadat ze in de kelder was opgesloten, en dat hij haar in een schuur in de achtertuin had begraven.

Onderzoekers vonden haar skeletresten. Het paar wordt ook geconfronteerd met een aanklacht wegens diefstal. De autoriteiten zeggen dat ze het overlijden van het meisje niet hebben gemeld en nog steeds staatsuitkeringen ontvangen.

De zaak bracht de autoriteiten ertoe om een ​​locatie te doorzoeken waar het echtpaar eerder woonde en uit rechtbankverslagen blijkt dat de overblijfselen van een tweede kind zijn gevonden.

De adoptie-echtpaar zal in december opnieuw voor de rechtbank verschijnen.