fbpx

Echtgenote VHP-voorzitter Santokhi overhandigt steunpakketten

GFC NIEUWS- De verscherpte Covid-maatregelen hebben een grote impact op het sociaal- en economisch leven van onze burgers.
Deze verscherpte maatregelen om het coronavirus in te dammen, is ook hard aangekomen bij Huize Albertine. Vanwege de grote nood is er een verzoek ingediend bij de VHP voor hulp.
“Wij van de VHP proberen zoveel als mogelijk alle ingekomen verzoeken in behandeling te nemen, zo ook het verzoek van Huize Albertine. Namens de VHP zijn Christa Zuiverloon en Conny Oehlers, gestart met het project: ‘help de sociaal zwakkeren met een steunpakket”. In samenwerking met enkele bedrijven zijn de twee initiatiefnemers snel in actie gekomen om Huize Albertine te helpen.
Het was Mellisa Santokhi, de echtgenote van VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi, ter ore gekomen dat Huize Albertine een verzoek gedaan had voor hulp. Zij besloot toen de donatie veel ruimer te maken en zelf ter plekke te zijn om zich van de situatie van onze seniorenburgers te vergewissen. Deze groep is extra hard getroffen door de Covid-19-situatie, ze zijn verstoken van bezoek van hun familie en kunnen ook niet naar de bank.
De goederen die gedoneerd zijn aan Huize Albertine: 50 kg aardappelen, 50 liter spijsolie, 50 blikken bruine bonen, 100 blikken sardines, 50 kg gele erwten, 1 baal pompoen, 1 baal kool, 20 kg vis, 1 baal sopropo, 1 baal zoete patat, 2 bundels kousenband, 1 doos kippenbout, 3 gallon chloor, 20 tray water, 1 gallon afwasmiddel, 2 tray Boss sappen en 5 gallon sap van Para Spring. Sinds het project is gestart zijn er meer dan 2000 pakketten gedoneerd.

BEKIJK OOK
Duo aangehouden voor diefstal twee schapen en vijf geiten