Echtgenoot wil zijn vrouw vermoorden en huurt zijn dubbelganger en vriend in

GFC NIEUWS- Teresa Sievers, 46, werd overvallen in Bonita Springs, Florida (VS) en terwijl ze haar laatste adem nam, zag ze een bekend gezicht.
Het was in juni 2015. Teresa had familie bezocht in New York met haar echtgenoot en twee jonge dochters van 8 en 11 jaar.
Maar Teresa liet het gezelschap enkele dagen eerder, boekte een vroege vlucht naar huis in Bonita Springs, Florida, zodat ze naar het werk kon.
De vrouw werkte als Holistische arts en had haar eigen praktijk.
Mark, haar echtgenoot voor meer dan 10 jaren, bleef echter met de meisjes. Hij was gewend aan haar werkstijl en ondersteunde haar.
Teresa keerde op 28 juni terug naar huis en had de volgende ochtend een aantal afspraken met cliënten, echter kon niemand haar bereiken.
Teresa werd dood aangetroffen op de keukenvloer in haar eigen bloedplas met een hamer vlak naast haar. Ze incasseerde 17 slagen en werd haar schedel volgens de politie kapotgeslagen.
De politie startte een onderzoek en kwamen gauw twee mannen in beeld: Curtis Wayne Wright, 51, – een oude vriend van de echtgenoot, die bijna sprekend op hem lijkt- en Jimmy Ray Rodgers, 29, een man met de bijnaam ‘The Hammer’ Rodgers.
Curtis en Jimmy hadden elkaar in de gevangenis ontmoet.
Maar waarom zouden de mannen duizenden kilometers rijden om de vrouw te vermoorden?
Curtis ontkende in eerste instantie de vrouw te hebben vermoord, maar gaf uiteindelijk toe. Hij zei dat de echtgenoot hem de opdracht gaf.
Het bleek achteraf dat het toch niet zo goed ging tussen Curtis en zijn vrouw en had ze plannen om van hem te scheiden. Teresa had een levensverzekering van US$ 4 miljoen op haar naam, die haar echtgenoot wilde cashen, omdat hij in financiële problemen verkeerde.
Hij huurde zijn vriend in om zijn vrouw te vermoorden en zou hem daarvoor US$ 10.000 betalen.
Op de bewuste dag werd de vrouw in haar woning verrast door de twee mannen. Ze werd 17 keer met een hamer op haar hoofd geslagen.
In oktober 2019 herhaalde Curtis zijn verhaal in de rechtszaal.
Jimmy kreeg een levenslange gevangenisstraf voor zijn aandeel in het geheel. Curtis kreeg 25 jaar celstraf en betuigde in de rechtszaal spijt.
De echtgenoot van het slachtoffer (51), het brein achter het moordcomplot, hoorde afgelopen februari de doodstraf tegen zich eisen.

Overige berichten