fbpx

Echte mannen houden niet van vrouwen die hen niet respecteren

INGEZONDEN- Er bestaat nergens in de wereld een speciale school of opleiding waar mannen en vrouwen naar toe kunnen gaan om te leren hoe zij onderling het best met elkaar kunnen omgaan als het gaat om het hebben van gezonde liefdesrelaties.

Tieners krijgen op een gegeven moment warme gevoelens, leren een partner kennen en storten zich vervolgens in een relatie.

Door eigen plezierervaringen, ruzies, relatiebreuken en soms enorm liefdesverdriet wordt men door de jaren heen steeds wijzer.

In het merendeel van de gevallen hebben romances helaas geen lang leven. Een groot deel liefdesaffaires en huwelijken strandt binnen vijf jaar, veelal op instigatie van vrouwen.

Het is middels wetenschappelijk onderzoek vaker bewezen dat manen en vrouwen een heel andere kijk hebben op dezelfde zaken. Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus.

ECHTE MANNEN HOUDEN NIET VAN VROUWEN DIE HEN NIET RESPECTEREN

Wat de laatste tien jaar heel erg opvalt in vooral westerse landen is dat het respect dat vrouwen voor mannen zouden moeten hebben steeds verder afneemt.

OOK INTERESSANT
Bestuursdienst en politie: Waarom verwijderen jullie eerlijke hosselaars langs de straten?

Mannen, met name de softies, laten steeds vaker met zich sollen! Zij accepteren in toenemende mate de onzin van hun liefdespartners, bijvoorbeeld promiscue gedrag.

Bekijk ook: Gezichtsbehandeling Constantin goedkoopste en beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond

Vrouwen moeten er beter van doordrongen worden dat hoge kwaliteit mannen echter niet van vrouwen houden die hen niet respecteren.

Geef een man het respect dat hij verdient en je zult merken dat zijn liefde voor je alleen maar zal toenemen, wat ten gunste komt aan een duurzame gezonde relatie. ‘Where there is no respect there can be no love!

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud