fbpx
EBS treft preventievemaatregelen COVID-19

GFC NIEUWS- De Energiebedrijven Suriname (EBS) zal voor verhoging van de preventie tegen het COVID-19 coronavirus maximaal tien klanten per keer toelaten tot haar dienstencentra en incassokantoren.

Alle bezoekers zullen verplicht worden de handen vooraf te desinfecteren.

Het bedrijf adviseert klanten tevens om bij de volgende gevallen een bezoek naar de EBS kantoren te vermijden en deze zaken liever telefonisch (175) of via email ([email protected]) af te handelen.

Aan personen die wensen een betaling per kas te doen, zal worden gevraagd zoveel mogelijk gebruik te maken van het POS-systeem.

Het gaat om de diensten:
• Reclame/vragen over elektriciteitsrekeningen
• Informatie over achterstand in betaling
• Informatie over lopende aanvraag offerte/aansluiting
• Opgave/informatie over storing straatverlichting
• Informatie over weder aansluiting
• Doorgeven meterstanden
• Inwinnen informatie van algemene aard
• Opgave automatische bankopdrachten (inhouding/opzegging)
• Indiening schade claim

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)