fbpx

EBS-kassa’s van 1 – 4 oktober gesloten

GFC NIEUWS- De incassokantoren en kassaloketten van externe dienstverleners van de Energiebedrijven Suriname (EBS) zullen van donderdag 1 oktober tot en met zondag 4 oktober gesloten zijn voor het publiek.
De EBS zal overstappen naar het gebruik van een nieuw klant informatiesysteem.
In het kader van voorbereiding voor deze overstap, is zij genoodzaakt de kassatransacties en overige mutaties: rekeningen betalen, stop te zetten, van donderdag 1 oktober tot en met zondag 4 oktober. Dit zal inhouden dat gedurende deze periode alle EBS incassokantoren gesloten zijn voor het publiek.
Ook de kassadienstverlening namens het bedrijf bij de externe dienstverleners en elektronische betalingen via Hakrinbank Online Payment (HOP) en Uni5Pay zullen op voornoemde dagen, niet mogelijk zijn.
Maandag 5 oktober zijn alle locaties weer normaal geopend volgens de gebruikelijke tijden en kunnen de kas- en elektronische transacties normaal worden gedaan met uitzondering van HOP.
HOP zal vervangen worden door MOPE. Deze mogelijkheid zal echter pas over twee weken in de nieuwe vorm beschikbaar zijn.
Telefonische bestellingen voor de 100 lbs. gascilinders vinden normaal voortgang. De dienstverlening voor het doorgeven en afhandelen van elektriciteitsstoringen en klachten, het doorgeven van de meterstand en het opvragen van de elektriciteitsrekening vinden normaal plaats en kunnen als zodanig worden doorgegeven via de bekende kanalen.
De EBS vraagt klanten bij de opstart tijdens deze overgangsperiode wat geduld en begrip aan de kassa.
Wij adviseren U bij deze om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de digitale betaalopties, welke te vinden zijn op de EBS website via https://www.nvebs.com/thuis/elektriciteit/betalen/
De veranderingen voor de klant zijn op het vlak van de presentatie van de facturen bij contante afrekening.

BEKIJK OOK
Jeugd belangrijke factor voor succes Suriname en de CARICOM