fbpx
EBS blijft maar duperen met noodzakelijke werkzaamheden

GFC NIEUWS- Kritische inwoners van Paramaribo- Noord zeggen aan GFC dat ze geen begrip meer kunnen opbrengen voor de langdurige stroomonderbrekingen die volgens de EBS noodzakelijk zouden zijn om werkzaamheden aan het energienetwerk te kunnen uitvoeren.

Vandaag is een groot deel van het noorden van Paramaribo verstoken van elektrische energie, zoals het bedrijf vooraf heeft bekend gemaakt.

Gedupeerden vinden de frequentie en duur van de werkzaamheden belachelijk. Het vooraf melden dat er de langere tijd geen stroom zal zijn maakt  volgens hen het ongerief niet minder ondraaglijk.

“Het is alsof wij het dan maar moeten accepteren dat er de hele dag geen stroom is, want de EBS heeft dat vooraf gemeld. Alsof dat een vrijbrief geeft om de stroomtoevoer naar grote wijken zoveel keer per jaar langdurig uit te schakelen. Belachelijk!”

“Wij hebben totaal geen begrip voor deze zogenaamde noodzakelijke werkzaamheden. De EBS blijft ons maar duperen”, wordt op mopperende toon verteld.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.