fbpx
Facebook Pagelike Widget

Dynamic Wellness Stratgies en WITHIN zetten coachingsopleidingsdivisie op

Dynamic Wellness Stratgies (Miami, Florida) en Within Life Coaching & Healing in Paramaribo hebben begin maart hun opleidingsdivisie, genaamd CariCoach, opgezet. De initiatiefnemers, respectievelijk Harold Koning en Tariq Sadiek hebben de afgelopen drie jaar in bedrijfsverband 40 mensen opgeleid in de basiscursus Coaching voor leidinggevenden.

Vanaf nu worden er ook specialisaties aan het publiek aangeboden. Na ‘The Basics of Coaching’ gevolgd te hebben, kan men zich namelijk specialiseren in: Life Coaching, Health & Wellness Coaching, Stress Management Coaching, Executive Coaching, Couples Coaching en Spiritual Coaching.

De totale duur – basisprogramma en specialisatie- beslaat 32 uur college en 10 supervisie sessies in de praktijk, verspreid over 12 weken. Individuen kunnen zo zichzelf en anderen op weg helpen.

Behalve dat de initiatiefnemers met passie invulling geven aan bovenstaande, hopen zij met deze benadering bij te dragen aan een bewuster Suriname. Dit werpt volgens hen in eerste instantie vruchten af voor het individu, daarna het gezin, het bedrijfsleven en uiteindelijk de hele natie.

Coaching biedt volgens de in initiatiefnemers mensen de gelegenheid te groeien en meer uit zichzelf te halen op verschillende gebieden, zoals: innerlijk, gezondheid, werk, emotioneel, financieel, relationeel, spiritueel. Wereldwijd worden er verschillende coachingsmethodes gebruikt.

Bij CariCoach wordt Potential Based Coaching gehanteerd, wat inhoudt dat gewerkt wordt met kwaliteiten, talenten en vaak verborgen intelligenties die wij als mens al in ons hebben.

De eerstvolgende cursussen, evenals een lezing “Stressreductie voor een betere productie” staan gepland voor de 3e week van april. Meer informatie over de inhoud, data, locatie en investering van de cursussen is te vinden op http://www.withincoaching.net/caricoach.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…