fbpx

Duurzame ontwikkeling olie – en gasopbrengsten voor Suriname, Guyana en Frans-Guyana

De vondst van grote olievoorraden voor de kust van de drie Guiana’s, te weten Guyana, Frans-Guiana en mogelijk Suriname, heeft van deze landen de nieuwe hotspot gemaakt in de wereld. Voor elk land zijn er veel gouden kansen waar de lokale ondernemers en entrepreneurs van kunnen profiteren. Daarom organiseert One Basin Three Nations (OBTN) in oktober in Paramaribo een bijzondere ‘Oil and Gas Seminar’.

One Basin Three Nations is een initiatief van eigen bodem, geformuleerd door lokale entrepreneurs met advies van internationale Oil & Gas-experts. Met dit initiatief neemt Suriname het voortouw om de drie Guiana’s bij elkaar te brengen met het organiseren van One Basin Three Nations Seminar.

OOK INTERESSANT
Ondernemer slachtoffer van beroving en mishandeling

Het doel hiervan is hoe kunnen lokale bedrijven inspelen op de huidige en toekomstige grote offshore olievondsten zodat zij optimaal kunnen profiteren van deze ontwikkeling.

Met ervaren industrie experts sprekers uit: Suriname, Guyana, Groot Britannie, Canada , Aruba en Nederland biedt OBTN Seminar een uitzonderlijke kans voor lokale bedrijven om hun bedrijf voor belangrijke leiders te plaatsen die een gevestigd belang hebben.