fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Duorijder bromfietser dodelijk aangereden

GFC NIEUWS- De 32-jarige bromfietsbestuurder Rony D. en zijn duorijder die bij hem bekend stond als Jacky, zijn op 14 november in de avond door de 37-jarige pick-up bestuurder D.D. aan de Commissaris Weytingweg aangereden. De duorijder was vrijwel op slag dood.

De politie van Leiding 9A kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding met dodelijke afloop en koersten naar de locatie voor onderzoek.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is gebleken dat zowel de bromfietser met duorijder als de pick-up bestuurder, kort voor de aanrijding met hun respectievelijke voertuigen over de Commissaris Weytingweg reden. Beide voertuigen kwamen uit de richting van de rotonde en reden naar de richting van de Leysweg.

De bromfietsbestuurder en zijn duorijder reden voor en werden op gegeven moment van achteren aangereden door de pick-up bestuurder.

OOK INTERESSANT
Activist Asawini terug in Suriname

Het lukte de bromfietsbestuurder Rony om van zijn bromfiets af te springen, terwijl de bromfiets en de duorijder bekneld raakten onder het voertuig. Jacky was vrijwel op slag dood.

Rony werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De arts stelde officieel de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van Jacky voor obductie in beslag werd genomen.

De bromfiets die aanzienlijk is beschadigd en de pick-up zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De juiste personalia van het verkeersslachtoffer is Jely Vantave, 33 jaar.

Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van het verkeersunit Regio Midden met ondersteuning van de Forensische Opsporing.