fbpx
Duorijder bromfietser dodelijk aangereden

GFC NIEUWS- De 32-jarige bromfietsbestuurder Rony D. en zijn duorijder die bij hem bekend stond als Jacky, zijn op 14 november in de avond door de 37-jarige pick-up bestuurder D.D. aan de Commissaris Weytingweg aangereden. De duorijder was vrijwel op slag dood.

De politie van Leiding 9A kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding met dodelijke afloop en koersten naar de locatie voor onderzoek.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is gebleken dat zowel de bromfietser met duorijder als de pick-up bestuurder, kort voor de aanrijding met hun respectievelijke voertuigen over de Commissaris Weytingweg reden. Beide voertuigen kwamen uit de richting van de rotonde en reden naar de richting van de Leysweg.

De bromfietsbestuurder en zijn duorijder reden voor en werden op gegeven moment van achteren aangereden door de pick-up bestuurder.

Het lukte de bromfietsbestuurder Rony om van zijn bromfiets af te springen, terwijl de bromfiets en de duorijder bekneld raakten onder het voertuig. Jacky was vrijwel op slag dood.

Rony werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De arts stelde officieel de dood vast, waarna het ontzielde lichaam van Jacky voor obductie in beslag werd genomen.

De bromfiets die aanzienlijk is beschadigd en de pick-up zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De juiste personalia van het verkeersslachtoffer is Jely Vantave, 33 jaar.

Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van het verkeersunit Regio Midden met ondersteuning van de Forensische Opsporing.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.