fbpx
Duiveluitdrijver verkracht meisje van 14 wekelijks terwijl hij ouders had beloofd haar te genezen

GFC NIEUWS- Een 45- jarige ‘duiveluitdrijver’ verkrachtte een 14-jarig meisje stelselmatig nadat hij haar ouders beloofd had dat hij haar geestelijke- en lichamelijke gezondheidsproblemen zou ‘genezen’ door ‘mystieke methoden’ te gebruiken.

De ouders van de tiener namen naar verluidt hun dochter in juli dit jaar mee naar de man en vroegen hem om haar te behandelen.

De ‘genezer’ zei haar dat ze elke week naar zijn kantoor in Nizamabad, Telangana, India  moest komen en zou haar bij elke afspraak hebben verkracht, meldt de New Indian Express.

De verkrachtingen kwamen aan het licht toen het slachtoffer met buikpijn naar de dokter ging en de diagnose genitale infectie kreeg.

Woedende vrouwen uit de woonplaats van het meisjes bestormden het kantoor van de tienerverkrachter nadat ze over de beschuldigingen hadden gehoord en sleepten hem op straat. De groep gaf de ‘spirituele genezer’ een flink pak slaag. Daarbij gebruikten ze ook schoenen en slippers.

De politie heeft de man aangehouden. Het zou gaan om ene P. Shivaprasad.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…