fbpx

‘Duivelse’ Surinaamse buurvrouw wordt weer besprenkeld met wijwater door Rooms Katholieke man

Een hoogbejaarde Nederlandse Rooms Katholieke  man heeft weer voor consternatie gezorgd door wijwater te gooien op zijn Surinaamse buurvrouw.  De man staat bij buren bekend als overdreven gelovig en maakt al jaren ruzie met zijn buurvrouw over geluidsoverlast. In dat kader heeft hij al vaker de politie voor haar gebeld.

De vrouw speelt dikwijls piano in haar woonkamer en zou volgens de gelovige helemaal geen rekening houden met de geluidsoverlast die ze anderen daarmee bezorgd. De muziekspeelster is echter van mening dat ze nauwelijks overlast bezorgd.

Gslank | GFC NieuwsGeruime tijd geleden gooide de grijsaard ook al wijwater op het slachtoffer, maar de zaak werd vervolgens door tussenkomst van andere buren besproken en opgelost.

BEKIJK OOK
Schietpartij te Waka Pasi, een persoon gewond

Echter ging het afgelopen zondag weer helemaal mis bij de etagewoning in Den Haag (Nederland) en werd de Surinaamse bij haar voordeur opgewacht en wederom besprenkeld met het heilige water. Daarbij beschuldigde de sterkgelovige de vrouw ervan, bezeten te zijn door de duivel. Hij zou er voor zorgen dat ze eeuwig in de hel zal branden.

Het slachtoffer had bij de vorige actie van de RK-man al aangegeven te willen verhuizen, maar voegde toen de daad niet bij het woord. Nu zegt ze daadwerkelijk een verzoek te zullen richten aan de woningbouwvereniging om in aanmerking te komen voor een ander huurhuis.