fbpx

Dubbele zelfmoord tweelingbroers uit ‘My Big Fat Gypsy Wedding’

GFC NIEUWS- De 32-jarige tweelingbroers, Bill en Joe Smith, uit Kent, Engeland die in seizoen 3 meededen aan het tv-programma My Big Fat Gypsy Wedding, zijn volgens de politie hangend aan een boom aangetroffen nabij hun woonplaats.

De politie denkt dat het gaat om zelfmoord. De zaak wordt nog nader onderzocht.

Paddy Doherty, een andere bekende van het programma, noemt het incident een ‘verschrikkelijke tragedie’. De realityster voegt nog aan toe: “Het spijt me heel erg voor hun problemen uit de grond van mijn hart. Moge God op hen passen, moge God genade met hen hebben, het zijn twee engeltjes, onschuldig, ze waren ongelooflijk.”

BEKIJK OOK
Nederland stelt 200.000 euro beschikbaar aan Suriname voor aanpak wateroverlast

De familie van de mannen zou wel bezorgd zijn geweest om hun welzijn. Op sociale media wordt ook verwezen naar depressie.

Ook is Joe recentelijk gediagnosticeerd met kanker en zou Bill hebben aangehaald dat hij niet zonder hem verder zou kunnen leven.

My Big Fat Gypsy Wedding volgt Ierse zigeunerfamilies die je meenemen in alle voorbereidingen in en rondom het huwelijk. Tijdens hun deelname aan het programma waren de broers 24 jaar oud en werkten als tuinman.