fbpx
Facebook Pagelike Widget

Dubbel platina voor Kenny B tijdens albumpresentatie

Zondagavond kreeg zanger Kenny B in een uitverkochte Amsterdamse Melkweg uit handen van Jörgen Raymann een dubbel platina plaat voor zijn superhit ‘Parijs’.

Minder dan twee maanden geleden verscheen dit nummer bij Top Notch en vanaf heden is zijn album ‘Kenny B’ verkrijgbaar.

Parijs staat nu al vijf weken op 1 in de Single Top 100, Top 50 en Top 40. Ook in Suriname hebben ‘Parijs’ en voorganger ‘Als Je Gaat’ de eerste positie in de singles chart bereikt.

Na dertien nummer 1 hits in Suriname is nu ook Nederland massaal gevallen voor de zanger en zijn hit ‘Parijs’.

Kenny B is de eerste Nederlandse artiest die meer dan een miljoen Spotify streams in één week tijd wist te behalen. Hij verscheen zelfs in de Wereldwijde Viral Top 50 van het streaming platform. Inmiddels heeft Kenny daar meer dan zeven miljoen streams behaald. Op Youtube is de video ruim over de vijf miljoen views heen.

Parijs staat op alle playlist van de landelijke radiostations. Het nummer is al geparodieerd in het Amsterdams, Rotterdams, Tilburgs, Haags en in het Antwerps. In Belgie staat het nu ook te beginnen voor Kenny B. Daar hebben MNM en Q Music ‘Parijs’ toegevoegd aan hun playlist.

Kenny B was zondag met zijn band in de Melkweg voor de presentatie van zijn nieuwe album Kenny B. Op dit album staat tevens het nummer ‘Jij Bent de Liefde’ wat in de versie van Guus Meeuwis in de top 10 staat van de iTunes Singles Chart.

Op 15 mei verscheen bij Top Notch het album ‘Kenny B’ met daarop zowel ‘Parijs’ als vorige single ‘Als Je Gaat’.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…