DSB sluit twee kantoren en neemt verdere maatregelen om de verspreiding coronavirus tegen te gaan

GFC NIEUWS- Met ingang van dinsdag 24 maart neemt DSB extra maatregelen enerzijds ter bescherming van de klanten en de medewerkers en anderzijds om de continuïteit van haar dienstverlening te garanderen.

De DSB-kantoren Hermitage Mall en Moengo zijn per 24 maart tot nader order gesloten voor het publiek.

Het kantoor Kasabaholo gaat op afspraak open op dinsdag en donderdag voor safeloketbezoek. De klantenservice van DSB adviseert haar klanten zoveel als mogelijk gebruik te maken van elektronische betaaloplossingen zijnde: Internet Banking, Mobile Banking App, ATM- en POS-apparaten.

De dienstverlening aan de klanten vanuit de kantoren wordt beperkt tot de volgende diensten:

• De klanten dienen zo weinig mogelijk naar de bank te komen.
• Indien een klant een bezoek noodzakelijk acht dan dient de klant voor alle diensten een afspraak te maken via de website of via 471100.
• De dienstverlening in de kantoren wordt weliswaar beperkt tot opnames en stortingen boven een bedrag van SRD 3.000, safeloketbezoek, het ophalen van een IT-formulier, het ophalen van een pinpas en pinmailer en het contant aflossen van leningen (particulieren). Voor onze 60+ klanten maken wij een uitzondering
• Bij binnenkomst van de bank wordt er een handsanitizer aan de klant aangeboden.
• Het is vanzelfsprekend belangrijk om de algemene adviezen goed op te volgen. Dat betekent: het personeel schudt de klant voorlopig geen hand en onze front office medewerkers en kassiers dragen handschoenen.
• De ATM- en POS-apparaten worden door vele klanten gebruikt, DSB adviseert de samenleving om de eigen persoonlijke hygiëne maatregelen bij gebruik in acht te nemen.

DSB bekijkt van dag tot dag wat noodzakelijk is om veilig en gezond haar dienstverlening aan klanten aan te bieden.

Mogelijkerwijs zullen bijkomende maatregelen worden getroffen indien de situatie verder verslechtert. Voor vragen of meer informatie kan er gemaild worden naar ons [email protected] of gebeld worden met ons contactcenter op 471100.

DSB rekent op de medewerking van haar klanten en dankt de samenleving voor hun begrip.

Overige berichten