fbpx
Drugsverslaafde man opgesloten voor diefstal kalf

De 28-jarige drugsverslaafde Ritishkoemar B., die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft, is door de politie van het ressort Lelydorp in verzekering gesteld voor diefstal.

Deze drugsverslaafde wordt verdacht van diefstal van een vier weken oude kalf van het ras Zeboe.

De benadeelde verklaarde aan de politie dat Ritishkoemar zijn woonadres aandeed en zogenaamd op zoek was naar werk. Voorts dat Ritishkoemar zijn kalveren goed kon zien vanuit de plek waar zij stonden te praten.

Onderzoek wees uit dat de verdachte enkele uren na de diefstal van een kalf een man benaderde met de vraag of die het beest wilde kopen. De man heeft het niet gekocht, omdat het hem bekend is dat Ritishkoemar een drugsverslaafde en notoire koeiendief is.

Ritishkoemar ontkent het strafbaar feit gepleegd te hebben. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Informatie over een gestolen kalf kan doorgespeeld worden aan de politie van het bureau Lelydorp.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…