fbpx
Drugskoerier betrapt op Zanderij met ruim 2,5 coke in vis

De 49-jarige Alphons L. is op zaterdag 18 april door het BID -Team van de politie aangehouden op de J.A. Pengel Internationale Luchthaven te Zanderij.

In zijn handbagage zijn twee pakken met cocaïne aangetroffen. De pakken waren verstopt in zoute vis.

De pakken met cocaïne wegen iets meer dan twee en een halve kilogram.

Alphons L. wordt verdacht van overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Intussen is deze verdachte en de pakken met drug overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Alphons is hangende het onderzoek in verzekering gesteld en de cocaïne is in beslag genomen. Hij bezit de Nederlandse nationaliteit.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…