fbpx
Drugs en gestolen goederen aangetroffen bij inval politie

GFC NIEUWS- De politie stuitte bij de aanhouding van een inbreker op onder andere een partij huishoudelijke apparaten, televisietoestellen, kantoorapparaten, een jachtgeweer en een hoeveelheid marihuana.

Een zoon deed op 26 augustus aangifte van diefstal door middel van braak bij de woning van zijn vader, die voorlopig in het buitenland vertoeft. Het huis is nagenoeg leeg gehaald. Tijdens het doen van de aangifte wist de aangever niet wie de inbreker was.

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten brachten een verdachte in beeld, in deze de 31-jarige Marcello. Hij werd opgespoord en aangehouden.

Bij de aanhouding van Marcello stuitte de politie op onder andere een partij huishoudelijke apparaten, televisie toestellen, kantoor apparaten, een jachtgeweer en een hoeveelheid marihuana. Een deel van die goederen waren gestolen uit het ouderlijk huis van de aangever.

De verdachte kan of wil de herkomst van de resterende goederen niet verklaren. Die goederen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Marcello is opgesloten door de politie. Hij wordt verdacht van onder andere diefstal door middel van braak, overtreding van de Wet Verdovende Middelen, overtreding van de Vuurwapen Wet en heling. Marcello is bij de politie bekend als drugsverkoper. Politie-ervaring leert dat drugsverkopers van misdrijf verkregen spullen van drugsgebruikers accepteren in ruil voor drugs. De spullen worden door de drugsgebruiker als betaling afgegeven aan de drugsverkoper.

De goederen, die nog niet zijn geplaatst, kunnen bezichtigd worden op de afdeling Kapitale Delicten.

Meer nieuws

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.