fbpx
Drugs dealende man en vrouw opgepakt, auto en geld in beslag genomen

GFC NIEUWS- Rechercheurs van de politie zagen afgelopen nacht dat er vanuit een auto gedeald werd. Naast de aangetroffen drugs werden ook geld en de auto van de verdachte in beslag genomen.

Het dealincident vond plaats in het centrum van Breda (NL). De Nederlandse politie schrijft het volgende.

De agenten hielden die nacht in burgerkleding, onopvallend toezicht. Daar zagen zij rond 03.30 uur dat er een deal plaats vond vanuit een auto. Hierop werd de auto gevolgd en uiteindelijk aan de kant gezet.

In de auto zat een man met zijn vriendin. Bij de fouillering van de mannelijke verdachte kwam er een hoeveelheid harddrugs uit zijn onderbroek vandaan, onder meer cocaïne, ketamine, MDMA, XTC- pillen en hennep. Ook werd er een hoeveelheid geld aangetroffen. De drugs, het geld en de auto van de verdachten werden in beslag genomen.

Beide personen werden aangehouden.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.