fbpx
DRS gaat voor sterke gezinnen

De partij zal zich inzetten voor sterke gezinnen wat de basis is voor een gezonde samenleving. Dit zei de voorzitter van de politieke organisatie Duurzaam en Rechtvaardig Samenleven(DRS), Clifford Marica, vandaag na de registratie bij het Centraal Hoofd Stembureau(CHS).

Marica was verrast met de opkomst. De mensen zijn helemaal klaar om de nieuwe fase van de campagne in te gaan, zegt hij.

DRS heeft zich met meer dan 4000 leden ingeschreven en zal als startorganisatie deelnemen in Paramaribo en Wanica, de grootste kiesdistricten, aan de verkiezingen van 25 mei 2015.

Marica zegt dat er geld nodig is om deel te nemen aan een verkiezing. De partij gaat niet opzoek naar grote sponsoren die na de verkiezing hun geld terugeisen. De partij werkt met de samenleving omdat het volk de zetels binnenbrengt.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.