Droomvakantie leerkracht pakt totaal verkeerd uit: gebroken schedel en gescheurde milt

GFC NIEUWS- Lauren Kay, 29, was in Thailand toen haar vakantie veranderde in een nachtmerrie, nadat ze aangereden door een motorrijder na slechts drie weken vakantie van een trip die vijf maanden zou duren.

Ze liep ernstige verwondingen op, waaronder een gebroken schedel, oogkas en knieschijf, kapotte schouder, twee gebroken ribben en een gescheurde milt en lever.

Laura werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis waar ze een zes-uur-durende operatie moest ondergaan om haar leven te redden na het incident in november van het afgelopen jaar.

Maar wonderbaarlijk, knapte de leerkracht uit Oldham, Greater Manchester (Engeland) na twee weken op, ondanks artsen hadden aangegeven dat ze vreesden dat ze waarschijnlijk niet meer zou kunnen lopen.

Ze vloog twee weken daarna terug naar Engeland en pakte twee maanden daarna haar werkzaamheden weer op.

Sinds de uitbraak van de coronaviruspandemie wereldwijd heeft Lauren zich eraan gecommitteerd om haar werk normaal uit te voeren, zodat kinderen geen achterstand hebben.

Zij behoort tot een van de leerkrachten in het land die leerlingen onderwijst van personen die in de frontlinie staan in de strijd tegen Covid-19.

Overige berichten