fbpx
Droomvakantie leerkracht pakt totaal verkeerd uit: gebroken schedel en gescheurde milt

GFC NIEUWS- Lauren Kay, 29, was in Thailand toen haar vakantie veranderde in een nachtmerrie, nadat ze aangereden door een motorrijder na slechts drie weken vakantie van een trip die vijf maanden zou duren.

Ze liep ernstige verwondingen op, waaronder een gebroken schedel, oogkas en knieschijf, kapotte schouder, twee gebroken ribben en een gescheurde milt en lever.

Laura werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis waar ze een zes-uur-durende operatie moest ondergaan om haar leven te redden na het incident in november van het afgelopen jaar.

Maar wonderbaarlijk, knapte de leerkracht uit Oldham, Greater Manchester (Engeland) na twee weken op, ondanks artsen hadden aangegeven dat ze vreesden dat ze waarschijnlijk niet meer zou kunnen lopen.

Ze vloog twee weken daarna terug naar Engeland en pakte twee maanden daarna haar werkzaamheden weer op.

Sinds de uitbraak van de coronaviruspandemie wereldwijd heeft Lauren zich eraan gecommitteerd om haar werk normaal uit te voeren, zodat kinderen geen achterstand hebben.

Zij behoort tot een van de leerkrachten in het land die leerlingen onderwijst van personen die in de frontlinie staan in de strijd tegen Covid-19.

Meer nieuws

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.