fbpx
Facebook Pagelike Widget

Dronken voetganger aangereden en loopt zwaar lichamelijk letsel op

GFC NIEUWS- Een 54-jarige voetganger raakte woensdagavond zwaargewond op de Oost-Westverbinding.

Omstreeks half acht woensdagavond kreeg de politie van Calcutta melding van een aanrijding met zwaar lichamelijk letsel op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van kilometer 51, in Saramacca.

De autobestuurder E.F., die richting Boskamp ging, reed de voetganger aan die de weg overstak.

De automobilist verklaarde aan de politie dat hij nog een uitwijkmanoeuvre maakte, maar reed de voetganger toch aan.

De zwaargewonde voetganger werd overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de verklaring van de behandelende arts verkeerde de voetganger zwaar onder invloed van alcohol. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en is inmiddels onder behandeling van een medische specialist, omdat hij onder andere een bekken- en halswervelfractuur heeft opgelopen.

De autobestuurder is na verhoor heengezonden, maar zijn rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.