fbpx

Dronken man hakt snuit hond af, omdat hij eten bedelde

GFC NIEUWS-Gruwelijke beelden tonen een hondensnuit nadat die was afgehakt door een man die te diep in het glaasje had gekeken en zegt dat hij het gewoon voor zijn plezier deed, omdat het dier bedelde om eten.

Op de beelden, die online zijn geplaatst, is de arme hond te zien, terwijl hij dwaalt door de straten van Sabah, Maleisië.

Op een foto is de snuit van het dier met enkele tanden en zijn neus op het gras te zien. Op een andere foto zie je hond van voren met een gapende wond.

De plaatselijke bevolking zegt dat de man die gruwelijke daad slechts voor zijn plezier deed, omdat de hond naar hem toe liep en eten bedelde.

BEKIJK OOK
Santokhi noemt toerismesector cruciaal voor welzijn samenleving

Het dier is opgenomen in een diereninstelling, maar er wordt voorgesteld om hem te laten inslapen om zijn leed te stoppen.

De politie is op zoek naar de man.

De autoriteiten bieden een motorfiets ter waarde van US$ 2300 aan voor de tip die kan leiden tot het achterhalen van de man.

Arie Dwi Andika, president van de Maleisische Dieren Associatie zegt: “Wij willen dat de dader wordt gepakt en wordt aangeklaagd en berecht conform de Dierenwelzijnswet van Sabah.”