fbpx
Dronken man had seks met verkeerskegel op treinstation

GFC NIEUWS- Een man heeft toegegeven dat hij zich niet heeft gehouden aan ‘publiek fatsoen’, nadat een medewerker van een trainstation hem betrapte op het hebben van seks met een plastieken verkeerskegel.

Trevor Smith, 38, zat in een lift van een station met zijn pantalon en onderbroek tot zijn knieën getrokken met de verkeerskegel die hij onderste boven had gekeerd op zijn dijen.

Toen de medewerker van het station de deurlift opende, zat Smith nu op de verkeerskegel met zijn penis erin.

De medewerker schakelde de politie in die Smith nog op de plek aantrof. De agent hielp hem op zijn benen en zag toen witte poeder op zijn gezicht en op de vloer.

Tijdens het onderzoek bleek dat het geen drugs was, maar gewoon witte poeder.

In de rechtszaal werd aangehaald dat Smith op die bewuste dag in april bezopen was. Ook leed hij aan diabetes en was depressief.

Smith zei dat hij onderweg naar huis was en stapte de lift in. Hij dacht dat hij in zijn kamer was en kon zich daarna niets meer herinneren.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…