fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Dronken bestuurder veroorzaakt twee aanrijdingen en verzet zich tegen politie

De politie van Latour heeft afgelopen zaterdagavond de 30-jarige autobestuurder, Armand A., in verzekering gesteld. Hij had kort daarvoor een aanrijding veroorzaakt aan de Latourweg en de Indira Gandhiweg ter hoogte van Pets Promotions. Ook bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. Armand is bovendien niet in het bezit van een rijbewijs.

Aan de Latourweg reed Armand een ander voertuig aan en reed na de aanrijding door. De politie werd ingeschakeld en kreeg van getuigen een beschrijving van het voertuig van de veroorzaker.

Dezelfde agenten werden kort daarna geïnformeerd over een bestuurder die aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Pets Promotions zijn voertuig zodanig had geparkeerd dat het verkeer daar hinder van ondervond. Bij aankomst van de agenten zagen ze dat het om hetzelfde voertuig ging.

OOK INTERESSANT
Roadblocks opgevoerd voor veiligheidshandhaving

Bij de aanhouding verzette Armand zich hevig tegen de politie. Hij werd voor een bloedtest overgebracht naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Op de SEH weigerde hij ook een bloedtest te ondergaan. Door tussenkomst van de Hulpofficier van Justitie lukte het uiteindelijk.(GFC)