fbpx
Dronken bestuurder richt ravage aan

GFC NIEUWS- Een dronken bestuurder heeft veel schade aangericht, nadat hij met zijn wagen vrijdagavond omstreeks 23.15 uur tijdens de lockdown tegen een garage crashte aan de Koenawaroelaan en vervolgens in een goot terechtkwam met zijn voertuig.

Een deel van de garage en twee geparkeerde auto’s moesten eraan geloven.

De bestuurder – die te diep in het glaasje had gekeken – verloor de controle over het stuur van zijn wagen op de Koemawaroelaan in de richting van de Gomperstraat. Hij crashte tegen de garage en probeerde waarschijnlijk de fout te herstellen, maar kwam met het voertuig in een goot terecht.

Als bij wonder kwam de bestuurder er met de schrik vanaf en vielen er geen gewonden. De auto wel zwaar beschadigd.

De bestuurder werd door de politie meegenomen naar het politiebureau.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…