Dronken automobiliste in verzekering gesteld na aanrijding

De verkeersunit van Regio Midden heeft het rijbewijs van de 27-jarige automobiliste Santoecha A. ingevorderd en haar in verzekering gesteld.

Santoecha nam op woensdag 13 maart, onder invloed van alcohol, deel aan het verkeer en reed een ander voertuig van achteren aan.

De bestuurder van het ander voertuig, die niet in het bezit is van een rijbewijs, bleek eveneens in beschonken toestand te verkeren. Hij kwam met de schrik vrij.

Santoecha reed met een 8 maanden oude baby in de auto. Beiden liepen letsels op. Zijn en het kindje werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

De baby heeft een beenfractuur opgelopen. Santoescha heeft geen zwaar lichamelijk letsel opgelopen.

Beide bestuurders zijn na te zijn ontnuchterd voorgeleid. De benadeelde van de aanrijding is beboet voor het rijden onder invloed van alcohol en het besturen van een auto zonder rijbewijs.

Santoecha daarentegen is in verzekering gesteld door de politie, omdat zij onder invloed van alcohol betrokken raakte bij een aanrijding waarbij iemand anders, in dit geval het kindje, zwaar lichamelijk letsel opliep.

Overige berichten