fbpx

Dronken autobestuurder veroorzaakt drie aanrijdingen en belandt in ziekenhuis

De 56-jarige autobestuurder Astrando D. ligt ter verpleging op de afdeling Intensive Care (IC) nadat hij drie aanrijdingen veroorzaakte.

Deze autobestuurder reed in de late avond van vrijdag 3 mei over de Sumatraweg, veroorzaakte een aanrijding en reed door. Terwijl hij met een hoge snelheid wegreed, veroorzaakte hij een tweede aanrijding op de Sumatraweg, ter hoogte van de Sastrodisoemoweg. Ook na deze aanrijding reed hij door.

D. sloeg vervolgens de Lelydorperweg in en ter hoogte van mast nummer 233 reed hij een bromfietser aan. Vervolgens ramde hij een mast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) en belandde met zijn voertuig in de langs de weg lopende trens.

BEKIJK OOK
18-jarige steelt groot geldbedrag in vreemde valuta uit auto

Bij deze derde aanrijding verrichte hij ook schade aan de beschoeiing van een belendende pand en een buis van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

De ingeschakelde politie van ressort Leleydorp constateerde dat D. onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer. Zowel de dronkaard als de bromfietser werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo om medisch behandeld te worden.

D. ligt ter verpleging op de IC, terwijl de bromfietser met beenfracturen op de ziekenzaal in het ziekenhuis ligt.

Bij de twee andere aanrijdingen is er sprake van materiële schade.