fbpx

Dronkaard klemgereden door slachtoffer aanrijding

GFC NIEUWS- Een slachtoffer van een aanrijding heeft de veroorzaker na een achtervolging klemgereden.

Munesh K. veroorzaakte op 3 oktober een aanrijding op de hoek van de Magenta kanaal- en de Helena Christinaweg.

In beschonken toestand nam hij deel aan het verkeer en reed het voertuig van de andere bestuurder aan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Na de aanrijding reed Mukesh met hoge snelheid weg van de plaats zonder achterlating van zijn personalia en zonder de nodige afhandeling met betrekking tot de aanrijding te hebben gepleegd.

De benadeelde bestuurder zette de achtervolging in en het lukte hem om de veroorzaker aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Shell Sing te stoppen.

De veroorzaker tevens doorrijder bleek onder invloed van alcohol te zijn.

BEKIJK OOK
NPS: Waarom is een groep bewust bezig om Suriname steeds weer opnieuw in een avontuur te storten?

De mannen raakten in een woordenwisseling, waarbij de benadeelde Munesh vermoedelijk een slag heeft toegebracht. Voorbijgangers die dit zagen, schakelden de politie in.

De politie die ter plaatse verscheen, trof beide partijen aan. De veroorzaker tevens doorrijder, bleek inderdaad onder invloed van alcohol te zijn.

Beide personen werden door de politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Munesh werd ter zake overtreding artikel 3 van de Rijwet 1971 voorgeleid, na zijn ontnuchtering. De benadeelde werd voorgeleid ter zake mishandeling van de doorrijder. Zowel de veroorzaker als de benadeelde zijn na verhoor heengezonden.

Hangende het onderzoek zijn beide voertuigen voor herkeuring in beslag genomen, terwijl het rijbewijs van de doorrijder werd ingevorderd.