fbpx

Drietal vrienden schenkt partij rolstoelen aan first lady

GFC NIEUWS- First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft woensdag een partij rolstoelen in ontvangst genomen van de heren Vijay Dasrath, Mahinder Dasrath en Jayperkash Boditewarie.
Het betreft 27 rolstoelen die een gezamenlijke schenking zijn van de drie vrienden, die elk eigenaren zijn van Elegance Hotel & Casino, SuLive Betting en 4R Gym.
“Mijn moeder is niet lang terug plotseling in een rolstoel beland. Hierdoor heb ik ervaren hoe de onvoorziene kosten in een keer hoog lagen. Mijn gedachten gingen meteen uit naar andere huishoudens met soortgelijke gevallen en die niet in staat zijn een rolstoel te kopen. Dit heeft mij ertoe bewogen mijn vrienden aan te sporen tot een inzameling om rolstoelen uit Nederland te halen.” Zo verwoordt Dasrath de beweegreden tot de actie.
De heren hadden voor de schenking gelijk de presidentsvrouwe op het oog, aangezien zij sociaal zwakkeren graag ondersteunt.
De first lady toonde zich erg ingenomen met het gebaar van de ondernemers. Zij sprak haar dank uit dat haar bureau deze donatie in ontvangst mocht nemen. De presidentsvrouwe zal de rolstoelen via haar kantoor doneren aan behoeftigen.

BEKIJK OOK
Landbouwers Boven-Suriname verdiepen zich in agroforestry