fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Drietal ingesloten voor diefstal grote partij mobiele telefoontoestellen

GFC NIEUWS- Uraso H.(28), Migalcio A.(22) en Joël S.(29) zijn in de vroege ochtend van 1 november door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) in samenwerking met de Algemene Surveillance Dienst (ASD) en politie Munder in de Gongrijpstraat aangehouden.
Het drietal had zich toegang tot een handelszaak verschaft door een gat in het dak te maken. Zij namen in totaal 65 mobiele telefoons weg uit de zaak. De gestolen zaktelefoons zijn van verschillende handelsmerken en in verschillende kleuren.
Dankzij onder andere de technische hulpmiddelen, die de politie voor handen heeft, is het gelukt om de vluchtauto van de inbrekers te signaleren kort na het plegen van het strafbaar feit. Het voertuig werd door de politie klemgereden en daarin werden behalve Uraso, Migalcio en Joël ook 37 gestolen mobiele telefoons aangetroffen.
De drie mannen zijn aangehouden op verdenking van onder andere diefstal bij nacht door middel van braak of verbreking. Het voertuig en de zaktelefoons zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.
Uraso geeft toe dat hij betrokken was bij de inbraak, terwijl Migalcio en Joël dat ontkennen. Zij zijn achter slot en grendel gezet door de politie.
De politie vermoedt dat deze drie verdachten meer op hun kerfstok hebben.

OOK INTERESSANT
Secretaris-generaal Associatie van Caraïbische Staten op bezoek in Suriname