fbpx
Drie zusters ingesloten voor mishandeling schoonzus

GFC NIEUWS- Eunice W. (37), Debora W. (35) en Amoline O. (56) zijn op 13 februari aangehouden door de politie van Flora voor mishandeling van hun schoonzus.

De drie vrouwen begaven zich in de avond van 4 februari naar een avondschool, alwaar zij hun zwagerin te lijf gingen.

Het slachtoffer is getrouwd met een broer van drie vrouwen. Vanwege problemen in relationele sfeer heeft het trio haar mishandeld.

De vrouw wordt ervan beschuldigd haar partner te hebben behekst. Nadat het slachtoffer aangifte deed, zijn de drie kemphanen opgespoord en aangehouden.

Het slachtoffer heeft een fractuur aan haar linker middenvinger.

De drie vrouwelijke verdachten zijn ingesloten.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.