Drie vermoedelijke roofverdachten aangehouden

GFC NIEUWS- De 41-jarige Romeo P, de 25-jarige Enrico M. en Raphael B. zijn op 2 februari aangehouden door de politie van Latour.
Dit drietal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een diefstal middels geweldpleging bij een Chinese winkelpand in De Goede Verwachting.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de criminelen bij sluitingstijd de benadeelde en zijn gezin hebben overrompeld en mishandeld. Zij gingen er vandoor met de dagopbrengst en enkele goederen uit de winkel, waarna zij met een voertuig wegreden.
Een gemengde eenheid van de politie reed de vluchtauto klem aan de Ramgoelamweg. In het voertuig zijn de verdachten Romeo P. en Enrico M. aangetroffen met een deel van de goederen. De politie trof ook een vuistvuurwapen in het voertuig aan. De goederen en het wapen zijn in beslag genomen.
Na de informatie te hebben uitgewerkt heeft de politie van het bureau Munder bijgestaan door het Arrestatie – Team om de derde verdachte Raphael B. aan te houden.
Ondanks het feit dat deze crimineel ook kompaan is van de twee verdachten voornoemd, is hij ook als verdachte aangemerkt in een andere zaak die in onderzoek is bij de politie van Munder.
Zowel Raphael als zijn kompanen Romeo en Enrico zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Alle drie verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.