fbpx
Drie vermoedelijke roofverdachten aangehouden

GFC NIEUWS- De 41-jarige Romeo P, de 25-jarige Enrico M. en Raphael B. zijn op 2 februari aangehouden door de politie van Latour.

Dit drietal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een diefstal middels geweldpleging bij een Chinese winkelpand in De Goede Verwachting.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de criminelen bij sluitingstijd de benadeelde en zijn gezin hebben overrompeld en mishandeld. Zij gingen er vandoor met de dagopbrengst en enkele goederen uit de winkel, waarna zij met een voertuig wegreden.

Een gemengde eenheid van de politie reed de vluchtauto klem aan de Ramgoelamweg. In het voertuig zijn de verdachten Romeo P. en Enrico M. aangetroffen met een deel van de goederen. De politie trof ook een vuistvuurwapen in het voertuig aan. De goederen en het wapen zijn in beslag genomen.

Na de informatie te hebben uitgewerkt heeft de politie van het bureau Munder bijgestaan door het Arrestatie – Team om de derde verdachte Raphael B. aan te houden.

Ondanks het feit dat deze crimineel ook kompaan is van de twee verdachten voornoemd, is hij ook als verdachte aangemerkt in een andere zaak die in onderzoek is bij de politie van Munder.

Zowel Raphael als zijn kompanen Romeo en Enrico zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Alle drie verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.