fbpx

Drie roofverdachten opgepakt

GFC NIEUWS- De politie heeft drie mannen aangehouden voor een roofoverval in Flora.

De 37-jarige Timothy P. werd vorige week vrijdag door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo ( RBTP) thuis opgespoord en aangehouden.

De politie van Flora kreeg in vroege ochtend de melding van een beroving door drie mannen, van wie één gewapend met een mes op een woonadres in het Floraproject.

De wetsdienaren troffen ter plaatse de 73-jarige seniorenburger C.A. aan. De daders hebben haar gekneveld met kledingstukken, waarna zij de woning overhoop haalden.

Na hun daad gingen zij er vandoor met sieraden, een onbekend geldbedrag en een zwart gelakt voertuig van het merk Toyota Ist.

In de middag van 13 september lanceerde het Command Center een algemene oproep, dat een voertuig vermoedelijk aan de Algoeweg werd gesloopt.

BEKIJK OOK
Humphrey Tjin Liep Shie leidt presidentiële werkgroep Onderzoek Sabaku Village

RBTP speelde in op deze oproep en trof daadwerkelijk enkele mannen op de locatie aan die bezig waren een zwart gelakt voertuig te slopen. Bij het zien van de politie kozen zij het hazenpad. Het lukte dit team Timothy in de kraag te vatten.

De kompanen van Timothy zijn naderhand door de politie aangehouden. De 29-jarige Donovan S. werd in de nacht van 15 op 16 september door RBTP thuis opgespoord en aangehouden, terwijl de 24-jarige Enrico M. zich op het bureau van Recherche Paramaribo aanmeldde.

Het zwart gelakt voertuig dat werd gesloopt, is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak wordt voorgezet door de politie van Recherche Paramaribo.

Dit trio is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.