fbpx
Facebook Pagelike Widget

Drie mannen gepakt met gestolen buitenboordmotoren op weg naar Paramaribo

GFC NIEUWS- Leden van het Regio Bijstand Team Oost hebben op 7 april een chauffeur en twee inzittenden aangehouden bij de controle post te Stolkertsijver voor diefstal van drie buitenboordmotoren.

Het gaat in deze om de 32-jarige bestuurder Orpheo W., Earl J. (33) en Rolenso K.(23). De mannen reden vanuit Marowijne richting Paramaribo.

Bij controle in het voertuig stuitte de politie op de drie buitenboordmotoren. Bij ondervraging verklaarde het trio de motoren te hebben gekocht op Albina, maar konden echter geen bewijs van de aankoop van de motoren aantonen.

De drie mannen werden aangehouden en in verzekering gesteld door de politie.

Het vermoeden bestaat dat de drie motoren van misdrijf afkomstig zijn. Deze zaak is in onderzoek bij de afdeling Recherche Oost. De buitenboordmotoren zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…