fbpx
Drie mannen aangehouden voor diefstal van tenminste 25 bromfietsen

GFC NIEUWS- De rechercheurs van Regio Midden hebben in de maand mei van dit jaar Safario M.(20), Jonathan A. (19) en Henry S.(20) ingesloten voor diefstal van 2 bromfietsen.

Gaande weg het onderzoek zijn de rechercheurs erachter gekomen dat deze drie mannen hoogstwaarschijnlijk nog 23 bromfietsen gestolen hebben in de politieressorten Livorno en Houttuin.

De in verzekeringstelling van Jonathan, Henry en Safario is onlangs weer verlengd door het Openbaar Ministerie.

De gestolen bromfietsen werden in hun geheel of in delen verkocht door de dieven. Een aantal van de gestolen bromfietsen is teruggevonden.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.