fbpx
Drie mannen aangehouden na inbraak bij restaurant

GFC NIEUWS- De 36-jarige Kenroy P. is op 13 oktober aangehouden door de politie van Moengo en overgedragen aan de recherche van regio Oost.

Kenroy wordt ervan verdacht medeplichtig te zijn aan een inbraak gepleegd in het politie ressort Moengo. Een eigenaar van een restaurant deed aangifte tegen onbekende daders, nadat bleek dat goederen uit zijn winkelzaak waren weggenomen.

Op camerabeelden is te zien dat Kenroy en zijn kompanen de inbraak hebben gepleegd. De verdachte werd opgespoord en aangehouden.

Het onderzoek leidde naar de andere twee verdachten Delcano A. (32) en Rinaldo P. (20). Deze zijn ook aangehouden op respectievelijk 19 en 20 oktober. Alle drie verdachten zijn ingesloten.

Met de aanhouding van deze verdachten zijn twee onderzoeken van inbraak opgelost. Het vermoeden bestaat dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen.

De recherche van regio Oost onderzoekt deze zaak verder.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.