fbpx

Drie jongemannen verdronken in twee afzonderlijke gevallen

GFC NIEUWS- De PR van het Korps Politie Suriname laat weten dat drie jongemannen de afgelopen dagen zijn verdronken in twee afzonderlijke gevallen.
Leden van het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) hebben in de late avond van zaterdag 26 september, samen met plaatselijke bewoners, het ontzielde lichaam van de 22-jarige Milano Apianai uit de rivier geborgen. Het slachtoffer moet op donderdag 24 september te water zijn geraakt toen de boot waarin hij zat kapseisde.
Het slachtoffer was met andere mannen in een boot op de Marowijnerivier. Op een bepaald moment sloeg de boot om ter hoogte van de samenvloeiing van de Lawa- en de Tapanahonyrivier. Met uitzondering van Milano wist eenieder zichzelf in veiligheid te brengen. Milano verdween in de diepte.
De 24-jarige Gerto Darson en Furgin Willems zijn op zaterdag 26 september verdronken in de Tapanahonyrivier, nadat een boot waarin zij zaten omsloeg. Er voeren nog vier andere mannen in de boot. Die wisten zichzelf met moeite in veiligheid te brengen.
Het bootongeval vond plaats ter hoogte van Koikondre. De mannen waarin vanuit het dorp Puketi vertrokken.
De drie ontzielde lichamen zijn overgebracht naar Paramaribo en zullen afgestaan worden aan de nabestaanden.

BEKIJK OOK
Visser steekt collega dood tijdens ruzie