fbpx
Drie jeugdige verdachten van diefstal en mishandeling aangehouden in Nickerie

GFC NIEUWS- Drie jeugdigen zijn door de politie van Nickerie aangehouden en overgedragen aan de politie van Paramaribo voor diefstal en mishandeling.

De Recherche van Nickerie heeft op maandagavond 27 april omstreeks elf uur een autobestuurder achterna gereden nadat die een stopteken negeerde.

In plaats van te stoppen reed de bestuurder met hoge snelheid weg. Er waren twee mede-inzittenden in de auto.

Naderhand zou blijken dat de auto bestuurd werd door de 18 jarige A.X. en dat de mede inzittenden de 21 jarige-P.G. en de 16-jarige R.J. waren.

Op een gegeven moment reed A.X een doodlopende weg in waarna iedereen uit de auto stapte en een nabijgelegen bos invluchten. De politie ging ze achterna en kon ze aanhouden.

Het gedrag van deze drie jeugdigen moet gezocht worden in het feit, dat zij in Paramaribo gezocht werden voor gekwalificeerde diefstal en mishandeling.

De verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van Uitvlugt is belast met het onderzoek in deze zaak.

A.X. is niet in het bezit van een rijbewijs. De auto is in beslag genomen.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…