Drie gewelddadige vrouwen opgesloten voor brute mishandeling andere vrouw

De 22-jarige Venice, S. Pyphani F. (32), en de 25-jarige Rolyneca B. zijn afgelopen zondagochtend door de politie van het ressort Centrum aangehouden en opgesloten.
Deze vrouwen hebben een andere vrouw zondagochtend zwaar mishandeld. De vechtpartij vond plaats aan de Kleine Dwarstraat te Paramaribo.

Volgens omstanders hebben de drie vrouwen het slachtoffer aangevallen en mishandeld, waarna zij in een auto stapten en wegreden. Het slachtoffer was per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis.

Op de SEH aangekomen, verklaarde het slachtoffer aan de politie dat zij en de drie vrouwen zich in een club bevonden. Op een gegeven moment kregen ze ruzie om een man. De drie vrouwen werden uit de club gezet door veiligheidsmannen.

Wat het slachtoffer niet wist, was dat de vrouwen haar buiten de club opwachtten. Toen ze de club verliet, werd ze meteen aangevallen en geslagen met een ijzeren staaf. Zij moest ook stroomstoten uit een stroomstootwapen incasseren.

Het slachtoffer heeft een armfractuur en een barstverwonding op het hoofd opgelopen. Zij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Een politieman was de drie verdachten achterna gegaan, omdat hij een deel van het gewelddadig incident nog net had zien gebeuren. Hij zag het voertuig van de verdachten in de directe omgeving van het politiebureau van het ressort Centrum geparkeerd staan. Hij deed het politie bureau aan en kwam Venice, Phypani en Rolyneca daarin tegen.

De vrouwen hadden tijdens hun vlucht een aanrijding veroorzaakt en besloten het politiebureau aan te doen om dat door te geven.

In het voertuig van de vrouwen zijn een mes, een houwer en een stroomstootwapen aangetroffen en in beslag genomen. Zij zijn in verzekering gesteld.(GFC)