fbpx

Dramatische beelden: woeste vader timmert zoon in elkaar na dansen met homoseksuele man

GFC NIEUWS- Een vader die overduidelijk enorm veel moeite heeft met homofielen, kon zich niet meer inhouden nadat hij erachter was gekomen dat zijn zoon op erotische wijze aan het dansen was met een homoseksuele man.

Op de dramatische beelden die wederom viraal zijn gegaan, is de zien hoe de extreem boze vader helemaal los gaat en blijft inslaan op de Braziliaanse jongeman met iets wat op een stok lijkt. De tienerjongen schreeuwt het uit van de pijn, die de fysieke aftakeling van de kindermishandelaar bij hem teweeg brengt.

Op sociale media hebben sommige personen furieus gereageerd op de kindermishandeling.

BEKIJK OOK
Suriname vertegenwoordigen op U20 vrouwen WK eer voor Mijensa Rensch

Een homoseksuele man schreef op sociale media het volgende: Het is duidelijk dat deze jongen het heel fijn vond om met een andere man te dansen en de billen van zijn danspartner stevig vast te houden. De vader die in mijn ogen een ordinaire kindermishandelaar is, zal zijn zin niet krijgen. Met het slaan van zijn zoontje krijgt hij de kennelijk warme gevoelens die hij heeft voor mannen er echt niet uit. Hij moet maar accepteren dat zijn zoon net als ik en veel anderen homoseksueel is. En daarmee is niets mis.