fbpx

Drama in Paramaribo mogelijk voorkomen: moeder wilde ex – vriend flink pijnigen

GFC NIEUWS – “Ik ga zijn kop eraf hakken als hij niet meewerkt. Hij gaat mij van een heel andere zijde leren kennen. Men kan veel met mij doen, maar kom niet aan het welzijn van mijn dochter. Dan krijg je een ernstig probleem met mij, een heel groot en vreselijk probleem. Dit laat ik niet zo. Hij moet weten dat ik zijn M… voor hem ga breken. Het gaat een langzame en pijnlijke D… voor hem worden”, zo dreigde een furieuze alleenstaande moeder uit Paramaribo deze week.

De moeder van een 22- jarige vrouw is woedend op de 17 jaar oudere ex- vriend van haar dochter omdat hij weigert om seksfilms, seksfoto’s, pikante apps en e-mail berichten van het tweetal te wissen. De seksfilmpjes, foto’s en berichten heeft de man tijdens de twee jaar durende liefdesrelatie met zijn toenmalige vriendin opgeslagen op verschillende bestandsvormen.

Nadat er eind juni dit jaar een einde kwam aan de liefdesrelatie, vroeg de 22- jarige haar ex- vriend om alle pikante bestanden te wissen. De man weigerde echter, waarna de jonge vrouw haar moeder informeerde over het probleem. Pogingen van de moeder om de ex op andere gedachten te brengen zijn mislukt.

Moeder en dochter hebben deze week een beroep gedaan op de vrouwenbeweging van de Geor Hering Internationale Foundation om te bemiddelen. Jennifer Atmo, de voorzitter van de vrouwenbeweging zegt aan GFC Nieuws dat er een gesprek is geweest met beide partijen.

“De moeder was furieus! Ik was bang dat ze echt ertoe in staat was de ex iets ergs aan te doen”, zegt Atmo.

“Het probleem is ontstaan omdat de dochter sinds kort een nieuwe vriend heeft en met een schone lei aan de prille liefdesrelatie wil beginnen. De mogelijkheid dat de nieuwe vriend de seksfilmpjes, seksfoto’s en pikante berichten te zien krijgt, is voor haar geen prettige gedachte. Mogelijk zijn de filmpjes en foto’s ernstig confronterend en zeer schadelijk voor haar nieuwe liefdesaffaire. Om die reden wil zij en ook haar moeder dat alle bestanden door de ex- vriend per direct worden gewist”, legt de voorzitter van de vrouwenbeweging van de Geor Hering Internationale Foundation uit.

BEKIJK OOK
Milieubewustzijnssessies voor jonge Miss-kandidaten

Volgens informatie is er ook een bemiddelingsgesprek geweest met de ex. Hij stelt zich op het standpunt dat het materiaal samen en met instemming van beiden is gemaakt. Er was geen sprake van dwang en de twee hadden toentertijd een serieuze relatie.

Atmo J. | GFCVolgens Jennifer Atmo (foto links) wil de ex het ‘seksmateriaal’ in zijn eigen collectie houden met het doel om er zo af en toe naar te kijken. “Hij heeft ons beloofd dat hij helemaal niets publiceert, hij niet gaat chanteren en er geen enkele wet bestaat die hem kan dwingen alles te deleten. Volgens een jurist die wij hebben geraadpleegd is dat ook zo. Zodra hij niets op het net plaatst of aan anderen laat zien, kan niemand hem iets maken”.

“Dit is ook aan de moeder en dochter uitgelegd. Er is ook getracht om de moeder te kalmeren, wat redelijk is gelukt. Ik ga er nu vanuit dat de woede is getemperd. Immers, de ex heeft beloofd dat niets wordt gepubliceerd en hij ook niets aan vrienden of kennissen laat zien. Bovendien heeft haar dochter helemaal vrijwillig meegewerkt aan de seksfilms en foto-opnamen, en heeft zij de vele pikante apps en mails zelf naar haar toenmalige vriend gestuurd. Met het deleten van het seksmateriaal probeert het meisje nu een deel van haar wilde seksverleden te wissen”.

“Wij hebben haar echter geadviseerd om gewoon alles eerlijk te vertellen aan haar nieuwe vriend en geen verkeerd, mooier beeld over haar seksverleden te schetsen. Als je erg wild bent geweest, geef dat dan gewoon eerlijk toe zonder een “heilige” te spelen. Uiteindelijk zijn eerlijkheid en loyaliteit belangrijke peilers van een duurzame serieuze relatie”, aldus de voorzitter van de Internationale vrouwenbeweging van Geor Hering.