fbpx
Facebook Pagelike Widget

‘Dr. Frankenstein’, valse plastische chirurg, mogelijk vermoord

GFC NIEUWS- Een valse plastische chirurg met de bijnaam ‘Dr Frankenstein’ die haar vrouwelijke patiënten manipuleerde, is mogelijk vermoord, beweert haar advocaat.

Alyona Verdy, 36, uit Rusland deed zich voor alsof zij een plastische chirurg was, gespecialiseerd in borstoperaties. Zij voerde talrijke operaties uit, waaronder het steken van implantaten.

Verdy riskeerde een gevangenisstraf van zes jaar voor het veroorzaken van ernstige letsels bij het plaatsen van borstimplantaten en liposuctie in een Russische kliniek.

Verdy stierf deze week na twee weken te hebben gelegen in een coma die getriggerd werd door insuline injectie.
De vrouw was onder huisarrest en wachtte haar rechtszaak af.

Haar advocaat Andrey Taran zegt dat de omstandigheden rond haar dood nog onduidelijk zijn en is het mogelijk dat ze is vermoord.

Vrouw ze stierf zou ze aan haar advocaat hebben gezegd dat aan haar was beloofd dat de rechtszaak tegen haar zou worden ingetrokken als ze een bedrag van ruim US$ 36.000 zou betalen, echter had ze het bedrag niet.

Nu ze dood is, zullen haar slachtoffers waarschijnlijk niet worden gecompenseerd.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…