fbpx

Dr Dre na vechtscheiding: ‘ik heb medelijden met getrouwde mannen’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Ik ervaar nu voor het eerst hoe het is om echt vrij te zijn en heb serieus medelijden met getrouwde mannen.

Ik hoef niet te werken als ik dat niet wil. Veel geld verdienen is ook niet nodig. Mijn kinderen wonen ook niet meer thuis.

Dat vertelde de 58-jarige wereldberoemde Amerikaanse rapper, producer en ondernemer Dr Dre tijdens de bekende podcast 92 Bricks.

De artiest was 24 jaar getrouwd met Nicole Young en heeft twee kinderen met haar.

Hun vechtscheiding resulteerde erin dat Dre een groot deel van zijn vermogen moest inleveren, bepaalde de rechter eind 2021.

Volgens Rolling Stones moest Dre (echte naam Andre Romell Young) honderd miljoen dollar overmaken op de rekening van zijn ex.

OOK INTERESSANT
Tai Chi beoefening kan cognitieve achteruitgang helpen voorkomen, stelt nieuwe studie

De ijzersterke Amerikaanse echtscheidingsadvocaat Jonathan Noble die een groot aantal heren heeft bijgestaan tijdens rechtszaken, zei in gesprek met de Canadese mannencoach Rich Cooper dat hij goedhartige mannen heeft zien lijden.

“Veel vrouwen worden extreem vals en wraakzuchtig tijdens scheidingen.”

Hij kan weinig voorargumenten bedenken om de staat bij je relatie te betrekken. Noble was overigens niet de raadsman van de rapper.

Het gerenommeerde Duitse concern Statista uit Hamburg meldt op hun site dat grofweg 58 van alle 100 huwelijken in Nederland stranden in een echtscheiding. Amerikaanse data tonen aan dat huwelijksbreuken grotendeels door vrouwen worden geïnitieerd.

Foto: instagram.com/drdre